Om oss

Native Coders kom till för att vi är övertygade om att det går att göra saker annorlunda och bättre. Att leverera tjänster som också gör gott hos alla involverade. Vi anställer välutbildade och skickliga kodare från Nairobi. Baserat på erfarenheter från många organisationer som arbetar med samhällsutveckling och bistånd vet vi att kvinnor ger mer tillbaka – till familjen, till barnen, till samhället. Kort sagt till framtiden. Därför är Female Empowerment ett fundament vårt företag vilar på. Alla våra anställda i Nairobi är kvinnor. Och grymma kodare.

Vårt andra fundament. Vi har bra villkor för våra anställda. Skulle fattas annat.

Ett företags berättigande beror till sist på nöjda kunder. Det är också roligt för de anställda att jobba i ett företag med nöjda kunder. Vårt tredje fundamentet är kundnyttan. Vi har en tät och öppen dialog med våra kunder för att försäkra oss om att det vi levererar är precis det de vill ha och behöver.

Att jobba på Native Coders

En omvårdande kultur där alla får vara delaktiga och bidra till helheten, får förtroende och stöd för att växa – det är kanske vad som skapar den värme och trivsel vi ser bland våra medarbetare. Kontinuerlig kompetensutveckling, teambuildningsaktiviteter och spännande internationella projekt skapar engagemang och framgång.

Native Coders är vänligt, öppet och familjärt. Vi sitter på ett stort och modernt tech-startupkontor centralt i Nairobi. Lika delar vibrerande entreprenörskap, glad nybyggaranda och cool industridesign. Det är välutrustat, ergonomiskt, mysigt och det finns gott kenyanskt kaffe!

Kommunikation och data

Genom att du kommit till vår webb så vill vi gärna tro att du är nyfiken på våra tjänster och allt annat som har att göra med Native Coders. Om du väljer att lämna ditt namn, din e-postadress och eventuella övriga uppgifter till oss sparar vi dessa för att kunna skicka information till dig – kanske en inbjudan till ett event, tips på bra guider för ny kunskap och kloka bloggar inom mjukvaruutveckling och andra IT-trender. Varje gång du får ett nyhetsbrev eller liknande från oss kommer du att ha möjlighet att avprenumerera från framtida utskick. Och då kommer vi att sluta skicka saker till dig. På en gång.

Vår policy om kakor. Ja, vi använder kakor för att samla in uppgifter av teknisk karaktär samt för statistiska ändamål, exempelvis för att mäta antal besökare på webbplatsen. Läs vår policy om kakor här.

Vår integritetspolicy. För att du ska veta hur vi hanterar dina personuppgifter (GDPR) så kan du läsa vår integritetspolicy här.

Miljö och klimat

På Native Coders vill vi att företaget ska fungera i samklang med klimat och planet. Våra utsläpp består främst av flygresor till vårt kontor i Nairobi (stoppade sedan COVID-19), bilresor för kundbesök i Sverige och elektricitet till vårt kontor i Nairobi. Självklart försöker vi att undvika onödiga resor. Det går till exempel ofta utmärkt att hålla webbmöten och att cykla eller åka kommunalt när man vill ses. Vi följer löpande upp våra utsläppsnivåer för att hitta möjliga åtgärder för att minska dessa. Native Coders arbetar med Zero Mission i Stockholm för klimatkompensering.

Pin It on Pinterest

Shares